Despre Revistă

7 ani de Dissolved Magazine

Fondată în 2016, Dissolved Magazine este o revistă online de artă și cultură contemporană, creată de tineri – pentru tineri (dar nu neapărat). Ne place să credem că publicul nostru este interesat și curios, mereu la curent cu ce se întâmplă pe plan local când vine vorba de artă vizuală, teatru, film, evenimente și nu numai.

Dacă ți se potrivește această descriere, sperăm să te simți bine pe site-ul nostru. Putem să-ți promitem că aici vei găsi un flux constant de articole scrise de o echipă mică (dar pasionată) de redactori colaboratori. În plus, scriem doar despre lucruri în care credem și care ne plac (sau nu).

Dacă îți place de noi și vrei să ne susții munca, o poți face pe Buy Me a Coffee.

Echipa

Melissa Antonescu

Co-fondator

Melissa e fotograf, videograf și scriitor ocazional de articole. Face poze într-un mic studio, First Floor, lucrează la prea multe lucruri odată și e la curent cu bârfele din lumea filmului. În timpul liber scrie scenarii pentru filme ipotetice, visează să facă animații stop motion, salvează rețete de prăjituri ca să uite de ele și se relaxează făcând inventarul bibliotecii sale.

Romina Banu

Co-fondator

Romina e freelancer înnăscut. O găsești zilnic la Common Studio, un mic studio propriu unde face fotografie de produs și video. Pe lângă asta, se ocupă de Common House, un spațiu deschis ce reunește inițiative creative. În rest, bea prea multă cafea, cumpără prea multe plante, ascultă aceleași melodii pe repeat și are 578 de idei începute și neterminate în Notes.

Daria Ancuța

Coordonator redacție & editor

Daria este studentă în anul III la UNATC, la specializarea Teatrologie – Jurnalism teatral. Cutreieră țara în lung și-n lat, de la un spectacol la altul. Scrie piese de teatru și colaborează cu reviste precum Scena.ro și Teatrul Azi. Are o bănuială că supraviețuiește pe entuziasm și multă, multă curiozitate pentru poveștile oamenilor din jur.


Cezar Barbu

Tech guru

Cezar, de meserie ITist și-n suflet artist. Când nu codează la vreo aplicație, îl gaseşti la teatru: își dă cu părerea despre ce vede și, în zilele bune, chiar joacă cu trupa lui de teatru. Ar vrea să inventeze maşina timpului şi să călătorească în Berlinul interbelic. Evident, adoră stilul Art Deco și tot ce este vechi, retro sau doar ieșit din comun.


Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Sau caută un cunvânt cheie