MOCAPP anunță primele rezultate ale Influencer Accelerator

Avatar
februarie 9, 2022
4 min read

1000 de creatori digitali români și 32 de absolvenți

MOCAPP, lider al inovației în Influencer Marketing, anunță primele rezultate ale programului Influencer Accelerator by MOCAPP (IAM): peste 1000 de creatori de conținut au devenit membri ai comunității, în timp ce programul educațional intensiv (Acceleratorul) are deja primii 32 de absolvenți.

Lansat în Octombrie 2023, programul Acceleratorului a avut ca pilon central mentoratul de înaltă calitate, oferit de 20 de Mentori din România, Anglia, Germania. Programul a oferit peste 80 de ore de mentorat, inclusiv sesiuni de coaching individual și webinarii de grup, în timp ce în aplicația Comunității membrii au avut acces la peste 100 de ore suplimentare de discuții și sesiuni interactive.

„Am adunat în doar 4 luni cea mai mare comunitate profesională de creatori de conținut din România, iar rezultatele au venit rapid: influencerii își clarifică mai ușor diferențiatorii și brandul personal, învață să interacționeze mai atent cu brandurile și își antrenează competențele în campanii care îi ajută să își crească performanța. Programul a fost susținut de echipa noastră de experți și de Mentori din industrie, iar agențiile de talente au venit deja către noi pentru a recruta studenți. A fost o mobilizare incredibilă, care arată nevoia de educație și networking din piața românească de Influencer Marketing”, spune Florin Grozea, fondatorul MOCAPP. 

Cei 1000 de creatori de conținut continuă să participe la evenimente online, organizate în interiorul Comunității și să participe la campanii publicitare și concursuri propuse periodic de branduri. 

În luna Februarie, unul dintre studenții IAM (youtuber-ul Iulian Panciu) a fost recrutat de agenția de talente Global Talent United. Alți doi creatori sunt în discuții avansate cu agenții de talente de top.

„Universul lucrează în momentul în care știi ce vrei. Influencer Accelerator a fost pentru mine fix ceea ce căutam: un nivel superior al carierei. Recomand tuturor creatorilor online să intre în acest program de accelerare susținut de MOCAPP!”, a spus Iulian Panciu, creator de conținut.

Un alt rezultat important al programului este faptul că unii creatori de conținut din programul Acceleratorului vor deveni la rândul lor Mentori, ajutând membrii Comunității în dezvoltarea lor pe diferite direcții: dicție, prezență scenică, implementare campanii, branding personal, producție video.  

Pentru 2024, MOCAPP anunță planuri ambițioase de expansiune. Din primăvară, IAM își va deschide porțile și pentru influenceri din Polonia, consolidând astfel prezența în regiune. Costul va fi de 99 de euro pe lună, cu noutăți în curriculă și noi Mentori internaționali din Spania și Statele Unite.

Absolvirea programului IAM îmbunătățește calitatea conținutului, abilitățile de storytelling, și înțelegerea algoritmilor social media, conducând astfel la creșterea înțelegerii industriei și regulilor ei (scrise și nescrise), implicit a credibilității în fața brandurilor.

Continuarea colaborărilor cu Mentorii internaționali va asigura prezența IAM la frontiera inovației în Influencer Marketing și va continua eforturile de educație în cadrul industriei.

Ce spun membrii I.AM despre impactul programului:

  • Daniel Barnuti, regizor și producător: „Pentru mine a fost o revelație acest Influencer Accelerator – fiecare webinar, fiecare întâlnire. Faptul că ne putem conecta direct cu Mentorii mi se pare wow!”
  • Andrei Ikim, profesor de dans cu 800.000 de followers: „Influencer Accelerator este o punte solidă între experți, manageri de talente și influenceri. Vin aici Mentori de top, cei mai buni din industrie!”
  • Radu Apostu, influencer popular: „Programul Accelerator (Paid) mi-a schimbat viața în 3 luni! Am învățat, am câștigat niște bani, m-am angajat”.

Mai multe informații despre Influencer Accelerator și despre înscrierea în Comunitatea IAM sunt disponibile pe website-ul MOCAPP – https://mocapp.net/iam 

Despre Influencer Accelerator by MOCAPP (I.AM)

IAM este un program recomandat creatorilor de conținut aflați în primele etape ale carierei și are susținere din partea mai multor celebrități și influenceri cu reputație în domeniile lor.

Programul Influencer Accelerator are ca scop creșterea nivelului de profesionalizare a industriei Influencer Marketing, astfel încât creatorii de conținut să înțeleagă mai bine standardele pe care brandurile le urmăresc în campanii, modul în care își pot dezvolta asset-urile proprii (brandul personal, calitatea conținutului si comunitățile etc.), pentru a valorifica și monetiza eficient oportunitățile din piață.

Despre MOCAPP:

MOCAPP a fost fondată în 2019 cu misiunea de a revoluționa modul în care colaborează influencerii și brandurile. Prin algoritmi avansați și o platformă ușor de utilizat, MOCAPP a atras peste 90.000 de creatori de conținut din 48 de țări. Cu un portofoliu divers de clienți, de la start-up-uri la corporații multinaționale, MOCAPP oferă soluții de automatizare a marketingului și servicii specializate în publicitate. Compania investește constant în dezvoltare tehnologică și inovare, pentru a asigura eficiență și eficacitate în strategiile de marketing ale clienților săi.

Categorii:

Cele mai noi articole

C Read More

Teatrufebruarie 26, 2024

Copii în haine de adulți – SF (SUPER FRAGIL) la Teatrul Excelsior

Mi se întâmplă rar ca la finalul unui spectacol să mă ridic în picioare la aplauze, gândindu-mă „Mai vreau. De ce s-a terminat?”. Trăiesc însă […]

A Read More

Spotlightfebruarie 23, 2024

A discuta sau a nu discuta? Bujor la Teatru Dramatic Fani Tardini Galați

Aceasta-i întrebarea pe care o ridică spectacolul Bujor, regizat de Leta Popescu la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați, în cadrul PROIECT 9. TEATRU ROMÂNESC […]

P Read More

Teatrufebruarie 14, 2024

Pe cale de dispariție – Pterodactili la Teatrul Excelsior

Nu știm sigur de ce au dispărut dinozaurii. Dar știm sigur că noi ne autodistrugem încet și sigur. Bine, poate nu e vorba neapărat despre […]

O Read More

Artă vizualăfebruarie 9, 2024

“O expoziție este doar un mod de a spune povești” – un interviu cu Alex Radu

La începutul lui decembrie 2023 am dat o fugă până în Timișoara pentru Dracula Film Festival. Pe lângă filme și evenimentele adiacente filmului, Timișoara se […]

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Sau caută un cunvânt cheie